19 september 2017 Informatieavond Alzheimer Café Maarssen

 

 

cid:9dad64d8-7d76-4917-90ea-d9e5c7298b32  

thema: theater 

 

 

In verband met Wereld Alzheimer Dag en het 20 jarig bestaan van de Alzheimer café’s in Nederland heeft Alzheimer café Maarssen op 19 september een feestelijk programma voor u in petto.
Studenten komen muziek maken, we hebben koffie met appeltaart, theater aan de Lijn geeft de voorstelling Moeder en dochter Dopen na afloop drinken we graag een glaasje met u.

Theatervoorstelling
Dochter komt een gezellig en muzikaal programma verzorgen. Intussen vertelt ze over de zorgen rond haar moeder. Halverwege verandert de dochter in moeder, die het programma muzikaal overneemt.
De act raakt onderwerpen rond dementie op een luchtige humorvolle manier. 

Als u zich nog niet hebt opgegeven, dan kunt u dit uiterlijk tot 15 september nog doen via onderstaand emailadres. 

Het Alzheimer Café is een maandelijks trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, hulpverleners en andere belangstellenden.
De bijeenkomsten vinden elke derde dinsdag van de maand plaats van 20.00 tot 21.30 uur. Vanaf 19.30 uur inloop en koffie!

De Vondel
Vondelstraat 51
3601 EX Maarssen
(naast woonzorgcentrum Maria Dommer)

Voor informatie kunt u ons bereiken via telefoonnummer 06-20182388 of emailadres: alzheimercafemaarssen@hotmail.com">mailto:alzheimercafemaarssen@hotmail.com">alzheimercafemaarssen@hotmail.alzheimercafemaarssen@hotmail.com">mailto:alzheimercafemaarssen@hotmail.com">com
Meer informatie over onze activiteiten is te vinden op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/westelijk-utrecht">https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/westelijk-utrecht">www.alzheimer-nederland.nl/regios/westelijk-utrecht">https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/westelijk-utrecht 
Het Alzheimer Café Maarssen wordt georganiseerd door vrijwilligers van de stichting Alzheimer Nederland, Afdeling Westelijk Utrecht. 

Uitgebreide informatie is te vinden op de website van Alzheimer Nederland: www.alzheimer-nederland.nl/">http://www.alzheimer-nederland.nl/">www.alzheimer-nederland.nl

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Design & Bouw: Two Visions