Blijf Gaan en Staan ervaringsmiddag

Wilt u lekker blijven gaan en staan waar u wilt? Maar lukt dat door het ouder worden niet altijd? Kom dan op maandag 27 november naar de Driestroom, de Aa 50 in Breukelen.

Welzijn Stichtse Vecht, de Seniorenraad Stichtse Vecht, het Platform Gehandicapten Stichtse Vecht, Zorggroep de Vechtstreek en Vechtverband organiseren een gezellige ervaringsmiddag over actief, fit en zelfredzaam blijven. Wat kunt u allemaal doen om langer thuis te blijven wonen? Of om uw eigen boodschappen te kunnen doen? Of naar een gezellige middag blijven gaan?

Er zal een presentatie gegeven worden over het project ‘Blijf Gaan en Staan’. U leert wat er allemaal komt kijken bij mobiel blijven.
Ook zal er een deel van de middag besteed worden aan oefeningen voor het evenwicht en veilig lopen met bijvoorbeeld een rollator.

De bijeenkomst is gratis en u krijgt een kopje koffie of thee.

Is dit wat voor u? Of kent u iemand? Of bent u als familie, vrijwilliger of mantelzorger geïnteresseerd in actief en fit blijven?

Wees welkom, en neem gezellig uw buurvrouw/-man mee!

De bijeenkomst is in het restaurant van de Driestroom (naast apotheek Breukelen) en is van 15.30 –  tot 17.00. U kunt vanaf 15.15 inlopen.       Zie ook onze poster

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Design & Bouw: Two Visions