Samen narcissen poten in de Eendracht

Op zaterdag ochtend 25 november zijn we met 12 buurtbewoners hard aan de slag gegaan om 1000 narcissenbollen te poten in het gras bij Ameland, Alexia, Amalia, Ariane en de Wilhelminastraat te Breukelen.
Het was fris met een waterig zonnetje en na deze inspanning namen we een lekkere bak koffie met pepernoten. Bij de koffiekar konden buurtgenoten elkaar ontmoeten, een wens die meerdere buren hadden.
Ook waren er nieuwsgierige buren die even kwamen vragen wat we deden en zo raakten we met elkaar in gesprek.
Nu maar hopen dat alle gele narcissen uitkomen en dat de buurt kan genieten in het voorjaar.
Dit initiatief is ontstaan uit een buurtfeest in de Eendracht (In juni georganiseerd door diverse maatschappelijke organisaties) en de bollen zijn geschonken door de Jumbo en wijkcommissie Over-Noord.
De wijkopbouwwerker van Welzijn Stichtse Vecht heeft dit ondersteund en er komen nog meer initiatieven, zoals het groen om een speeltuin opknappen en onderhouden met elkaar (samen met de groenaannemer Verheij) en de aanvraag voor een picknick tafel aan de woningbouwvereniging.
Zeer leuke initiatieven, mocht je zelf mooie ideeën hebben en je weet niet waar te beginnen, neem contact op met de wijkopbouwwerker (tel: 290710).
Zo kunnen wensen werkelijkheid worden.

                                             

Terug naar nieuwsoverzicht

Design & Bouw: Two Visions