VACATURE Coördinator Front-Office - het visitekaartje voor welzijn!

Vacature Coördinator Front-Office

het visitekaartje van welzijn!

Ben jij die sociale en flexibele collega met een sterke maatschappelijke betrokkenheid? Iemand die communicatief vaardig is, plan- en organisatievermogen heeft en het visitekaartje van onze organisatie wil zijn?

Dan zoeken we jou!

De front-office is het gezicht van onze organisatie; de eerste persoon die onze relaties en cliënten zien of (telefonisch) spreken, en waar vaak het eerste contact tussen dienstverlener en inwoner plaatsvindt. De front-office heeft een belangrijke spilfunctie in de organisatie, is mensen adequaat van dienst door hen van antwoord te voorzien of hen in contact te brengen met de juiste medewerker of vrijwilliger. Mensen voelen zich altijd op een vriendelijke wijze gehoord of geholpen, ook als het druk is met vragen.

Functie en werkzaamheden

De functie omvat diverse taken die te maken hebben met het bieden van een optimale service aan klanten, relaties en inwoners van de gemeente Stichtse Vecht.

Je stuurt een team van vrijwillige medewerkers front-office aan die individueel ingeroosterd worden per dagdeel. Je zorgt ervoor dat zij goed op de hoogte zijn van wat er speelt in de organisatie zodat zij hun werk goed kunnen uitvoeren. Je stelt het rooster op voor de bezetting van de front-office en regelt vervanging bij eventuele afwezigheid van de front-office medewerkers zodat er altijd een bezetting is. Daarnaast verricht je zelf ook telefonische, receptionele en ondersteunende administratieve taken.

De coördinator verricht tevens werkzaamheden voor de maaltijdservice en de sportactiviteiten. Hierbij gaat het om nieuwe aanmeldingen en mutaties van cliënten die van deze diensten gebruik willen maken.

Je bent aanspreekpunt voor je collega’s voor de front-office, de maaltijdservice en sportactiviteiten, alsmede voor de vrijwilligers die je voor deze diensten aanstuurt. Ook verzorg je periodiek rapportages voor het jaarverslag.

Wij vragen:

 • MBO werk en denkniveau
 • Sociale vaardigheden en correcte communicatie op alle niveaus
 • Klant- en kwaliteitsgericht
 • Dienstverlenend en oplossingsgericht
 • Computervaardig
 • Flexibele inzet
 • Kennis van de sociale kaart van de gemeente Stichtse Vecht is een pre
 • Stressbestendig en kunnen relativeren
 • Inlevingsvermogen
 • Representatief en service with a smile
 • Zelfstandig kunnen werken én teamgeest

Wij bieden:

Een zelfstandige spilfunctie met een leuk team in een maatschappelijk betrokken en dynamische organisatie. De aanstelling is voor 20 uur per week, bij voorkeur verdeeld over 5 ochtenden, voor de periode van een jaar met vooruitzicht op een vast dienstverband na 1 jaar.  Arbeidsvoorwaarden conform inschaling in de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, schaal 4.

Meer weten of solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze veelzijdige functie dan kun je tot en met 23 maart a.s. een sollicitatiebrief met CV mailen naar info@welzijnsv.nl t.a.v. Sandra Baidjoe, directeur-bestuurder Welzijn Stichtse Vecht.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de eerste helft van april 2018.

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Geschikte interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Terug naar nieuwsoverzicht

Design & Bouw: Two Visions