Activiteitenbus Maarssen

De Vereniging Activiteitenbus exploiteert vier personenbussen en organiseert vervoer voor haar leden. Op aanvraag kan men vanaf de eigen voordeur worden vervoerd naar elke bestemming in Maarssen-dorp, Maarssenbroek, Oud-Zuilen en Tienhoven. De Vereniging is een autonome organisatie die zelfstandig opereert maar wel wordt ondersteund door de Stichting Welzijn Stichtse Vecht. 

Voor wie?

De Activiteitenbus rijdt voor alle inwoners in Maarssen-dorp, Maarssenbroek, Oud-Zuilen en Tienhoven van 55 jaar en ouder, die lid zijn van de vereniging. Ook mensen met een lichamelijke handicap jongerdan 55 jaar, kunnen lid worden. De bussen zijn  voorzien van een rolstoellift.  

                                                                                                                                         

Wanneer?

De Activiteitenbus rijdt op maandag t/m vrijdag van 8.15-12.30 uur en van 13.00-17.30 uur.

De chauffeurs

De Activiteitenbus wordt bestuurd door vaste chauffeurs. Allen worden regelmatig getoetst op hun rijvaardigheid.

Hoe regelt u een rit?

Telefonisch bij de receptie van de Activiteitenbus op maandag t/m vrijdag tussen 9.00-11.00 uur, telefoon 0346–290715.

De spelregels

  • u bespreekt de rit minimaal 1 dag van tevoren
  • u meldt: naam, adres, plaats van bestemming en ophaaltijd
  • indien nodig meld u ook de tijd van de terugreis
  • leden die elke week op een vaste tijd mee willen, kunnen een vaste afspraak maken

Het is niet altijd mogelijk om op de gewenste tijd te reizen. Op sommige dagen is het erg druk. In overleg kan dan een andere tijd worden afgesproken.

De kosten

Het lidmaatschap bedraagt € 25,00 per persoon per jaar.

Het lidmaatschapgeld wordt op tweemaal per jaar van uw rekening afgeschreven. Betaling vindt plaats via automatische incasso. U machtigt daartoe de Vereniging Activiteitenbus Maarssen via een door u ondertekend machtigingsformulier.

Naast het lidmaatschapsgeld wordt per rit een bijdrage van € 1,60 berekend (retour € 3,20). U betaalt op de heenreis aan de chauffeur het totale ritgeld van de betreffende dag. Men kan desgewenst een 10-rittenkaart kopen bij de chauffeur (€ 16,00 per 10-rittenkaart).

Meer informatie of aanmelding

Voor meer informatie of het aanmelden als lid van de Vereniging kunt u bellen met de receptionisten van de Activiteitenbus op maandag t/m vrijdag tussen 9.00-11.00 uur, telefoon 0346-290715.

Design & Bouw: Fly Webservices