Bezoek en Gezelschap

Het doet een mens goed om regelmatig anderen te ontmoeten of gezelschap te hebben. Maar niet iedereen heeft familie of vrienden in de buurt. Daarom heeft Welzijn Stichtse Vecht speciale vrijwilligers, die het leuk vinden om mensen regelmatig te bezoeken of hen te begeleiden bij boodschappen doen of bezoek aan de huisarts e.d.

Voor wie?

Dit gezelschap is voor iedereen die behoefte heeft aan extra contact, als u ziek bent of een beperking hebt. Ook als u begeleiding nodig hebt bij ziekenhuisbezoek, huisarts, tandarts e.d. kunnen vrijwilligers u mogelijk van dienst zijn.

Hoe werkt het?

U wordt in contact gebracht met een vaste vrijwilliger die regelmatig bij u op bezoek komt. U geeft aan wat u met de vrijwilliger wilt ondernemen, bijvoorbeeld een kopje koffie drinken en een praatje maken, een spelletje doen of u wilt worden voorgelezen. Maar het is ook mogelijk om samen te gaan wandelen of om een boodschap te doen. Voor bezoek aan ziekenhuis, tandarts e.d. zal het ook kunnen gaan om vervoer en/of begeleiding bij uw afspraak.

Voor meer informatie of aanvragen van gezelschap

Voor meer informatie of voor het aanvragen van bezoek, gezelschap of begeleiding, kunt u bellen met Welzijn Stichtse Vecht, bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 – 12.00 uur, telefoon 0346-290716 (bij geen gehoor kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer 0346-290710). Iemand anders kan ook contact opnemen, maar we komen alleen in actie met toestemming van degene die het betreft.

Design & Bouw: Smyler Web