Bijeenkomsten voor Mantelzorgers

Als mantelzorger loopt u soms tegen dingen aan. Uw relatie met de zorgbehoevende verandert. U komt tijd te kort. U heeft zorgen en vragen. U zou wel eens met iemand willen praten. Enkele keren per jaar organiseert het Steunpunt Mantelzorg voor mantelzorgers bijeenkomsten waar we informatie uitwisselen, soms een deskundige uitnodigen en ervaringen en tips delen met andere mantelzorgers. De coördinator van het Steunpunt Mantelzorg is aanwezig en vrijwillige gastdames ontvangen u gastvrij. Toegang is gratis. De bijeenkomsten zijn op een dinsdagochtend, om de 6 weken (ongeveer). 

AGENDA 2022 

 MANTELZORGOCHTEND in MAARSSEN 

Op 12 april as.organiseren we weer een mantelzorgochtend met als onderwerp "De mantelzorger even vrijaf"

Hierbij willen we stilstaan bij het belang van loslaten voor zowel de mantelzorger als de zorgvrager. Welke vormen zijn er allemaal om ( kleine) stukjes zorg tijdelijk aan een ander over te dragen. Zodat er voor jou ook tijd is voor de andere belangrijke dingen in je leven zoals werk, studie, gezin familie, sport of vrienden en ontspanning.

Op dinsdag 12 april informeren we je over de mogelijkheden in Stichtse Vecht. Je bent van harte welkom. We starten om 10.00 uur met ons programma.  Vanaf 9.30 uur kan je binnenlopen en staan de koffie en thee voor je klaar. Locatie: Vondelstraat 51 in Maarssen.

Aanmelden heel graag via mantelzorg@welzijnsv.nl  of telefonisch: 0346: 290710

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Design & Bouw: Fly Webservices