CORONA: aangepaste dienstverlening en bereikbaarheid vanaf 13 januari 2021

Maatregelen Welzijn Stichtse Vecht 

Door de verscherpte, landelijke maatregelen hebben wij ons beleid aangepast.  

De huidige RIVM richtlijnen geven aan dat sport en bewegen op de plaats nog steeds mogelijk is. Ook de aanwezigheid van maximaal 30 mensen in één ruimte is toegestaan. Toch kiezen wij ervoor om geen activiteiten op te starten. In het belang van de gezondheid van de deelnemers en medewerkers en het terugdringen van het virus kiest Welzijn Stichtse Vecht ervoor het aantal momenten van ontmoeten te minimaliseren. Door afstand te houden en het aantal contacten te beperken, beschermen we elkaar.

Wat betekent dit voor alle sport- en ontmoetingsactiviteiten
- Alle activiteiten die aangeboden worden door Welzijn Stichtse Vecht met een creatief, sportief  of sociaal karakter worden tot nader order gestopt.
(op eigen locaties, sportlocaties en in de Dorpshuizen van Loenen a/d Vecht, Vreeland en Nigtevecht)
- De locaties in Breukelen (Het Trefpunt) en Maarssenbroek (Willem van Hoornhofzaal) zijn gesloten tot nader order.
- De zalen in Maarssen (De Vondel) zijn dicht en zijn niet beschikbaar voor verhuur.
- De locatie in Maarssen (De Vondel) is geopend. Hier werken wij op afspraak.

We realiseren ons heel goed dat onze activiteiten belangrijk zijn voor het welzijn van mensen en met name voor het terugdringen van eenzaamheid. Toch nemen wij weloverwogen en met veel moeite deze beslissing. De aanpak van het virus is er op gericht het aantal ontmoetingen tussen mensen terug te dringen. Daarom heeft Welzijn Stichtse Vecht besloten deze vervelende maatregel te moeten treffen.  We zijn ervan overtuigd dat we alleen samen het virus klein krijgen.

Wat bieden wij u aan?
Het goede nieuws is dat we vanuit onze maatschappelijke functie door blijven gaan met de begeleiding en individuele ondersteuning. De huisbezoeken gaan ook zo veel mogelijk door.

Zo kunt u ook nog steeds bij ons terecht met al uw vragen over welzijn, mantelzorgondersteuning, de Vrijwilligerscentrale, servicediensten, ontmoetingsactiviteiten in de dorpen en kernen of nieuwe initiatieven in deze Corona-periode.

Onze medewerkers blijven bereikbaar en de receptie is dagelijks van 9.00 – 17.00 uur, op vrijdag tot 13.00 uur, telefonisch bereikbaar.

Wat vragen wij verder van u?
Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen verzoeken wij u om:
- Heeft u een afspraak met één van onze medewerkers? Bij binnenkomst of vertrek op één van onze locaties bent u verplicht een mondkapje te dragen. Ook tijdens het verplaatsen vragen wij u uw mondkapje op te houden. Wanneer u zit of staat is dit niet nodig.
- De verplichte 1,5 m afstand te blijven houden.
- Uw handen te desinfecteren.
- Thuis te blijven bij verkoudheidsklachten en andere klachten die vaak voorkomen bij COVID-19.
- Geen gebruik te maken van de toiletten op onze locaties. In noodgevallen is toiletbezoek toegestaan.
- Geen gebruik te maken van de garderobe op onze locaties.

Wilt u graag op de hoogte blijven van de dienstverlening van Welzijn Stichtse Vecht? Op de website leest u altijd ons laatste nieuws: www.welzijnstichtsevecht.nl. Voor vragen staan wij u graag telefonisch te woord via (0346) -29 07 10.

 

 

Design & Bouw: Smyler Web