CORONA: aangepaste dienstverlening en bereikbaarheid vanaf 6 juni 2021

Maatregelen Welzijn Stichtse Vecht 

Door de verscherpte, landelijke maatregelen hebben wij ons beleid vanaf 6 juni aangepast. We zijn blij en vinden het ontzettend fijn dat we onze deuren weer kunnen openen en u mogen verwelkomen!

Sport- en ontmoetingsactiviteiten
De huidige RIVM richtlijnen geven aan dat sport en bewegen weer mogelijk is. Wij zijn druk geweest om de ontmoetings-en beweegactiviteiten weer op te starten. In dit overzicht vindt u de mogelijkheden.

Wat bieden wij u verder aan?
Vanuit onze maatschappelijke functie gaan we nog steeds door met de begeleiding en individuele ondersteuning. Zo kunt u ook nog steeds bij ons terecht met al uw vragen over welzijn, mantelzorgondersteuning, de Vrijwilligerscentrale, servicediensten, ontmoetingsactiviteiten in de dorpen en kernen of nieuwe initiatieven.

Wilt u een ruimte huren? Ook dit is weer mogelijk. Neem voor meer informatie per mail contact op met Andre Klerks: a.klerks@welzijnsv.nl

Onze medewerkers blijven bereikbaar en de receptie is dagelijks van 9.00 – 17.00 uur en op vrijdag tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar.

Wat vragen wij van u?
Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen verzoeken wij u om:
- Bij binnenkomst of vertrek op één van onze locaties bent u verplicht een mondkapje te dragen. Ook tijdens het verplaatsen vragen wij u uw mondkapje op te houden. Wanneer u zit of staat is dit niet nodig.
- De verplichte 1,5 m afstand te blijven houden.
- Uw handen te desinfecteren.
- U te registreren bij de receptie.
- Thuis te blijven bij verkoudheidsklachten en andere klachten die vaak voorkomen bij COVID-19.
- Geen gebruik te maken van de toiletten op onze locaties. In noodgevallen is toiletbezoek toegestaan.
- Geen gebruik te maken van de garderobe op onze locaties.

Wilt u graag op de hoogte blijven van de dienstverlening van Welzijn Stichtse Vecht? Op de website leest u altijd ons laatste nieuws: www.welzijnstichtsevecht.nl. Voor vragen staan wij u graag telefonisch te woord via (0346) -29 07 10.

Tot gauw!

 

 

 

 

Design & Bouw: Smyler Web