Een gezondere leefstijl door ontmoeting

Kennisdelers
Vanaf maart zijn inwoners elke maand welkom bij Kennisdelers. Een bijeenkomst om nieuwe mensen te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan over verschillende gezondheidsthema’s. Kennisdelers is een onderdeel van Studio Gezond. De nieuwe programmering van de Bibliotheek AVV en Welzijn Stichtse Vecht om mensen te stimuleren om na te denken over de eigen positieve gezondheid. En zo de zorg te ontlasten. Positieve gezondheid gaat niet alleen om de medische gezondheid, maar juist over hoe we met de uitdagingen van het leven omgaan.

De rust in jezelf
In de maanden maart, april en mei gaat het over “De rust in jezelf”. Op3 maart en op 7 maart staat “adem en (ont)spanning” centraal. Gastspreker Ria Mouthaan vertelt over de positieve effecten van bewust ademen in de waan van de dag. Ontmoet nieuwe mensen en laat je inspireren voor je eigen gezondheid. 

De bijeenkomst is gratis om aan deel te nemen. Kennisdelers wordt mogelijk gemaakt door de gemeente vanuit de Lokale Herstel Agenda om de samenleving na corona weer op de rit te krijgen.

Donderdag 3 maart
Bibliotheek Maarssenbroek
19.30-21.00 uur

Maandag 7 maart
Maarssen aan de Kook
14.30-16.00 uur

Aanmelden
via l.devries@welzijnsv.nl of 0683520522.

Terug naar nieuwsoverzicht

Design & Bouw: Fly Webservices