Je beter voelen begint hier!

                                                                             

Wat is Welzijn op Recept?

Welzijn op Recept is een aanpak voor mensen die het na een ingrijpende gebeurtenis of een moeilijke periode lastig vinden om een positieve draai aan het leven te geven en weer aansluiting te vinden. Bij deze aanpak schrijft een huisarts geen medicijnen voor maar een recept voor welzijn. Samen met de adviseur welzijn stel je een welzijnsarrangement samen en ga je aan de slag. Welzijn op Recept kan je helpen om mensen te ontmoeten, zinvol bezig te zijn en gewaardeerd te worden.

Samen zetten we de eerste stap

Het liefst wil je zonder medicijnen of psychologische zorg er weer bovenop komen. Maar hoe pak je dit aan en waar begin je? In een gesprek met de adviseur welzijn onderzoek je waar je energie van krijgt. Wat kun je goed en waar word je blij van? Vervolgens word je gekoppeld aan een vrijwillige coach die je helpt bij die lastige eerste stappen. 

Word vrijwillige coach voor Welzijn op Recept!

Een vrijwillige coach kijkt vooral naar iemands sterke kanten. Wat kan iemand goed of waarvan krijgt iemand energie? Hij/zij heeft kennis van de wijk (sociale kaart) en is in staat mensen met elkaar te verbinden. Spreekt dit je aan en ben je bereid deel te nemen aan intervisie en workshops? Neem contact op voor een oriënterend gesprek. 

Naast een leerzame en afwisselende werkomgeving,  biedt dit vrijwilligerswerk de mogelijkheid om deel te nemen aan werkoverleg, een workshop en intervisie. 

Als je meer wilt weten over deze functie, neem dan contact op met Daphne de Vette, e-mail  d.devette@welzijnsv.nl

Meer weten? Contact?

Wil je meer weten? Bekijk hier de folder.

        

Je kunt ons als volgt bereiken:
Daphne de Vette, e-mail d.devette@welzijnsv.nl
Marieke Reversma, e-mail m.reversma@welzijnsv.nl 
Of bel met telefoonnummer 0346-290710

 

Design & Bouw: Fly Webservices