Klussen: huis en tuin

De klussendienst voert kleine klussen uit in en om het huis.

Voor wie?

De klussendienst is er voor mensen die kleine klussen zelf niet meer kunnen uitvoeren, omdat ze niemand in de buurt hebben die hen kan helpen en die daarbij beschikken over een kleine beurs.

Welke klussen?

Kleine klussen zoals een schilderijtje of een lamp ophangen, de CV ontluchten, een kraanleertje vervangen, aanbrengen van handgrepen in douche of toilet of eenvoudig schilderwerk. Ook kunt u een aanvraag doen voor tuinonderhoud.  
         

Kosten

U betaalt de kosten van het materiaal dat gebruikt wordt bij de klus. Daarnaast betaalt u nog een vaste bijdrage per dagdeel. Voor tuinonderhoud betaalt u € 20,00 per dagdeel. De bijdrage voor de klussendienst bedraagt € 12,50 voor het eerste uur, € 2,50 voor het tweede uur en € 2,00 voor het derde uur.

Meer informatie of aanmelden

Aanvragen voor klussen kunt u aanmelden bij Welzijn Stichtse Vecht, bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 9.00–12.00 uur, telefoon 0346-290716 (bij geen gehoor kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer 0346-290710).  

Mocht er twijfel bestaan over de grootte van de klus of over of een vrijwilliger een dergelijke klus mag uitvoeren, dan komt de coördinator Klussendienst even bij u langs.

Design & Bouw: Fly Webservices