Mantelzorgcompliment

"Wie zorgt voor een ander is goed bezig maar het kan ook zwaar zijn. De gemeente ziet de grote inzet van mantelzorgers en wij waarderen die enorm. Dat geldt temeer in deze coronacrisis, die heeft veel gevraagd van mantelzorgers." Aan het woord is wethouder Hetty Veneklaas met mantelzorg in haar portefouille. In 2021 geeft het gemeentebestuur weer blijk van waardering aan mantelzorgers in de vorm van een cadeaubon of cadeaukaart die verzilverd kan worden bij lokale ondernemers.

Mantelzorgcompliment 2021
Afgelopen voorjaar heeft het gemeentebestuur besloten dat het mantelzorgcompliment in 2021 en 2022 opnieuw wordt uitgedeeld. Vorig jaar en ook in 2020 is dat in verband met de noodzakelijke bezuinigingen niet gebeurd.

De blijk van waardering  krijgt de vorm van waardebonnen of een cadeaukaart die verzilverd kunnen worden bij lokale ondernemers. De precieze invulling moet nog bepaald worden. Als u zich aanmeldt bij het Steunpunt Mantelzorg dan wordt u hierover op de hoogte gehouden.  Dat is ook van belang omdat de gemeente in verband met de privacyregels de oude registraties voor het mantelzorgcompliment niet meer mag gebruiken. Als u bij het Steunpunt op de verzendlijst staat, ontvangt u in de loop van volgend jaar de aankondiging hoe mantelzorgers zich kunnen aanmelden voor de blijk van waardering.

Heeft u behoefte aan contact, informatie of advies? Of wilt u zich aanmelden voor het Mantelzorgcompliment? Dan kunt u terecht bij het Steunpunt Mantelzorg. Neem contact op met Welzijn Stichtse Vecht,  Marieke Broersma via 0346 – 290 710 of mantelzorg@welzijnsv.nl

Overige vragen of contact?
Telefoon: 0346-290 710
E-mail: mantelzorg@welzijnsv.nl

 

Design & Bouw: Smyler Web