Nieuwe maaltijdservice: Vers aan Tafel

Aandacht geeft smaak! De maaltijdservice van Welzijn Stichtse Vecht wordt uitgevoerd door Vers aan Tafel en wordt bereid op ambachtelijke wijze. Met verse groenten van het seizoen en vis uit duurzame vangst. Na bereiding worden de maaltijden razendsnel teruggekoeld en ingevroren. Op die manier blijven de smaak, voedingswaarden en kwaliteit optimaal bewaard. Vers aan Tafel bereidt gezonde maaltijden zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers.

Lekkere en gezonde maaltijden
Bij Vers aan Tafel kunt u iedere dag genieten van een lekkere, gezonde en ambachtelijke maaltijd. Zo kunt u kiezen voor een traditionele Hollandse maaltijd zoals zuurkoolstamppot of een runderlapje, maar ook internationale maaltijden uit de oosterse of Italiaanse keuken. De reguliere maaltijden wegen ca 550 gram en daarnaast is er een ruim assortiment kleine maaltijden van ca. 400 gram.  Naast ‘reguliere maaltijden’ zijn er ook maaltijden voor bijvoorbeeld mensen met kauw- of slikproblemen of voor wie zoutarm eet.

Met gemak bestellen
Bij Vers aan Tafel is bestellen altijd vrijblijvend. U heeft geen (periodieke) afname-verplichting. De maaltijden worden iedere dinsdag bezorgd door een vaste bezorgdienst.   De bezorgers nemen de tijd en leggen de maaltijden eventueel ook in de vriezer. U kunt op ieder gewenste moment een maaltijd uit de vriezer halen, een paar gaatjes in de folie prikken en deze verwarmen in de magnetron/oven. Binnen een kwartier kunt u genieten van een lekkere en gezonde maaltijd. Bestellingen kunnen online of telefonisch worden doorgegeven, wel zo prettig en gezellig. De klantenservice van Vers aan Tafel is hierop ingericht en de medewerkers maken graag even tijd vrij voor een praatje.

Ontdek de voordelen van Vers aan Tafel

  • Genieten van een gezonde en lekkere maaltijd zonder dat u zelf hoeft te koken
  • Gratis thuisbezorgd door uw vaste bezorger
  • Geen periodieke afnameverplichting
  • Keuze uit meer dan 160 verschillende maaltijden
  • Óók maaltijden voor de kleine eter (350 à 400 gram)
  • Keuze uit Hollandse, Italiaanse, Oosterse of vegetarische keuken
  • Dieetmaaltijden zoals gemalen maaltijden en zoutarme maaltijden

Zo werkt de maaltijdservice
Bij Vers aan Tafel bestelt u eenvoudig en snel uw maaltijden voor thuis. U kunt op verschillende manieren uw bestelling plaatsen. Via de telefoon, per e-mail, bestelformulier of www.versaantafel.nl. Als u aangeeft dat u via Welzijn Stichtse Vecht uw maaltijden bestelt ontvangt u een structurele korting van 10% op de genoemde prijzen!

STAP 1 -U BESTELT UW MAALTIJDEN

Bij Vers aan Tafel heeft u geen bestelverplichting, dat houdt in dat u altijd zelf bepaalt hoe vaak en wanneer u bestelt.
U bestelt minimaal 6 maaltijden. De bestelling kunt u compleet maken met soepen (vanaf drie stuks te bestellen) of een dessertbox. De maaltijden betaalt u direct online via iDEAL of gemakkelijk via automatische incasso. Wilt u uw bestelling annuleren? Dan kan dat tot 1 dag voor de bezorging. Geef uw annulering dan telefonisch door aan Vers aan Tafel.  

STAP 2 – BEZORGING VAN DE MAALTIJDEN

Op dinsdag worden de maaltijden in Stichtse Vecht bezorgd. Via de eigen e-mailservice en sms-service informeert Vers aan Tafel u twee werkdagen voorafgaand aan de bezorging over de bezorgtijd van uw maaltijden.

STAP 3 - U BEREIDT EN GENIET VAN EEN WARME MAALTIJD

De maaltijden bewaart u in de vriezer totdat u de maaltijd wilt bereiden. In de vriezer zijn de maaltijden minimaal twee maanden houdbaar. Het is belangrijk de diepgevroren maaltijd niet te laten ontdooien voordat u deze opwarmt. Direct uit de vriezer kunt u de maaltijd verwarmen in de magnetron of oven. Binnen vijftien minuten kunt u aan tafel en genieten van een ambachtelijk gekookte maaltijd.  

Assortiment
Met de maaltijden van Vers aan Tafel kunt u lekker eten, gemak en een gezonde levensstijl eenvoudig combineren. Zelfs menu op maat is mogelijk met advies van een voedings-deskundige. Ook als u een dieet volgt kunt u genieten van de maaltijden. De volgende icoontjes staan bij de maaltijden indien deze van toepassing zijn:

*kan kruiscontaminatie sporen van gluten of melk (lactose) bevatten.

Bekijk het assortiment via www.versaantafel.nl 

Aanmelden voor de maaltijdservice
Heeft u interesse in de maaltijden van Vers aan Tafel? Meldt u aan via Lionne Schnitzeler van Welzijn Stichtse Vecht via 0346 – 29 07 10 of l.schnitzeler@welzijnsv.nl

Terug naar nieuwsoverzicht

Design & Bouw: Fly Webservices