Ontmoet & Groet

Het is zomer, de schoolvakantie is begonnen en velen kijken er naar uit om lekker even een paar weken weg te gaan. En dat is natuurlijk heerlijk. Maar voor sommige thuisblijvers is de zomer geen makkelijke tijd. Een aanzienlijk deel van de volwassenen en jongeren in gemeente Stichtse Vecht voelt zich namelijk wel eens eenzaam. En wanneer je sociale contacten op vakantie zijn, wordt dit gevoel vaak nog versterkt. 

Herken jij jezelf hierin en wil je graag jouw verhaal over eenzaamheid met ons delen? Of merk je dat er iemand in jouw omgeving is die hier mee te maken heeft? En wil jij graag een luisterend oor aanbieden? Wij, van Samen Tegen Eenzaamheid, geven jou graag de mogelijkheid om hierover te praten. Tijdens de ‘Ontmoet & Groet’ organiseren we in Wijkpark Maarssenbroek een wandeling waarbij je in tweetallen aan elkaar wordt gekoppeld. Tijdens het wandelen maak je kennis met elkaar, deel je verhalen en luister je naar het verhaal van jouw wandelmaatje. En ondertussen geniet je van de  mooie, groene omgeving en de houten dierenbeelden die het wijkpark rijk is. Ben je door je gespreksstof heen? Met een kletspotje helpen we jullie op weg om elkaar uit te dagen met interessante vragen. Het einde  van de wandeling sluiten we af met een zomerse lekkernij!

Vind je het leuk om mensen te ontmoeten, te groeten en jouw verhaal over eenzaamheid te delen? Wandel dan mee op woensdag 4 augustus. Iedereen is welkom; jong en oud. Aanmelden kan per mail bij Nadia Abouzia via n.abouzia@welzijnsv.nl

Datum:   woensdag 4 augustus
Tijd:        14.00 uur – 16.00 uur (ontvangst, wandelen, nabespreken en genieten van een zomerse lekkernij)
Locatie:   verzamelen bij kinderboerderij Otterspoor, Reigerskamp 198 in Maarssen
Aanmelden: mail naar n.abouzia@welzijnsv.nl  

Terug naar nieuwsoverzicht

Design & Bouw: Fly Webservices