Sport en Bewegen

Wijkopbouwwerk en de Buurtsportcoach staan graag voor u klaar! 

Contact
E-mail:  klant@welzijnsv.nl
Vondelstraat 51
3601 EX Maarssen
telefoon: 0346–290710
 

Algemene informatie

Welzijn Stichtse Vecht organiseert een groot aantal sport- en bewegingsactiviteiten. Op deze site vindt u een overzicht van alle activiteiten die worden aangeboden.

Voor wie?

Het aanbod richt zich op volwassenen (jong en oud). Voor iedereen is een geschikte activiteit te vinden passend bij conditie en mogelijkheden. Alle activiteiten staan onder leiding van deskundige docenten.

Aanbod Sport en bewegen

Overzicht sport- en beweegactiviteiten
Tarieven/prijslijst

Flyer Wandelen & meer Maarssebroek

Flyer Wandelen & Meer Kockengen

Kennismakingsles

Wanneer u interesse heeft in een activiteit, dan kunt u vrijblijvend een kennismakingsles volgen. Zo kunt u kijken of de activiteit echt bij u past. Het is wel noodzakelijk dit vooraf aan te vragen bij Welzijn Stichtse Vecht. Contact gegevens vindt u onder aan de pagina. 

Starten met sporten

Hebt u een proefles gedaan en wilt u zich graag aanmelden als deelnemer? Ga naar:  Aanmeldingsformulier Sport en bewegen. U hoort van ons wanneer u kunt starten met sporten.
Betaling vindt maandelijks vooraf plaats via automatische incasso. 

Het inzetten van de u-pas bij Welzijn Stichtse Vecht

Heeft u voor seizoen 2020-2021 een U-pas? Dan kunt u deze korting gebruiken bij onze sportactiviteiten. Ga naar u-pas informatie seizoen 2020-2021 voor meer informatie.

Meer informatie

Heeft u belangstelling voor een sport- of bewegingsactiviteit of heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op via e-mail: klant@welzijnsv.nl of telefonisch 0346-290710. Mocht u willen stoppen met een activiteit dan geldt een opzegtermijn van 1 maand; de opzegdatum is altijd per de 1e van de daarop volgende maand. U kunt opzeggen door een e-mail te sturen naar klant@welzijnsv.nl 

 Algemene Voorwaarden Sport en Bewegen 2022

 Veelgestelde vragen

 

 


Design & Bouw: Fly Webservices