Sporten bij Welzijn Stichtse Vecht

Beste sporter bij Welzijn Stichtse Vecht, 

Zoals u weet zijn er maatregelen in Nederland om mensen te beschermen tegen het corona virus. Sinds 15 maart 2020 mogen groepen niet meer samen komen. Dit geldt ook voor de sportgroepen van Welzijn SV.

Wij hebben besloten dat we tot 1 september 2020 geen ‘binnen’ sportlessen aanbieden van Welzijn Stichtse Vecht.

Wat betekent dit financieel voor u?

U hoeft niets te doen. De maanden april, mei en juni zullen niet van uw rekening worden afgeschreven. Lessen die niet door zijn gegaan in maart, vanwege het corona virus, krijgt u terug. Dit verrekenen wij met de volgende factuur in september.

Wat gaan we nog wel doen?

U heeft elkaar een lange tijd niet gezien, maar gelukkig zijn er verschillende docenten die een vervangend aanbod bieden of op een andere manier u een ‘hart onder de riem ‘ hebben gestoken. Ondanks dat er geen lessen zijn wordt er zeker aan u gedacht en missen wij u ook.

Welzijn Stichtse Vecht zoekt naar creatieve mogelijkheden om elkaar toch te zien en te blijven bewegen. We weten dat bewegen en elkaar ontmoeten enorm belangrijk is. Samen met de docenten kijken we of zij buiten les kunnen geven. Dit is voor de maanden: juni (laatste twee weken), juli en augustus. Voor de maand juni krijgt u via de docent later meer informatie.

Hoe blijf ik op de hoogte?

Wij houden u op de hoogte als bekend is wat er in juli en augustus aan bewegen te doen is. Daarnaast nemen wij contact met u op wanneer de gewone lessen weer gaan starten. Hopelijk is dat in september. Voor het laatste nieuws kunt u op onze website kijken en klikken op het plaatje ‘Corona en onze organisatie’.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, bel of mail ons gerust! 

Opbouwwerkers Welzijn Stichtse Vecht

Leonie de Vries: Maarssen en Maarssenbroek
Marijke Boot: Breukelen, Loenen a/d Vecht en de  kleine kernen

Telefoon: 0346 290710

e-mail: sport@welzijnsv.nl

Design & Bouw: Fly Webservices