Vervoer en begeleiding

Het kan gebeuren dat u een afspraak heeft bij de huisarts, het ziekenhuis, bij de therapeut of ergens anders. En dat er niemand in uw omgeving die u kan brengen, halen of ondersteunen. Dan kunt u misschien een beroep doen op één van de vervoervrijwilligers van de Welzijn Stichtse Vecht. De vrijwilliger haalt u op een afgesproken tijdstip thuis op met de auto en brengt u naar de gewenste bestemming. Als u dat prettig vindt, wordt u ook tot de deur, naar de wachtkamer of tot in de spreekkamer begeleid. Natuurlijk wordt u ook weer thuis gebracht.

Voor wie?

Voor inwoners van Maarssen, Maarssenbroek, Oud Zuilen en Tienhoven die vanwege hun leeftijd, handicap of door andere omstandigheden niet kunnen reizen met het openbaar vervoer en voor wie een taxi geen optie is. Vervoer is bedoeld voor mensen met een smalle beurs. Begeleiding is voor iedereen ongeacht inkomen.

Kosten

De kosten bedragen € 0,35 per kilometer. Samen met eventueel parkeergeld betaalt u het bedrag aan de chauffeur.

Meer informatie of aanvragen van vervoer?

Voor meer informatie of het aanvragen van vervoer kunt u, minimaal 3 dagen voor u een rit wilt bespreken, bellen met Welzijn Stichtse Vecht, bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00–12.00 uur, telefoon 0346-290716 (bij geen gehoor kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer 0346-290710). 

Design & Bouw: Fly Webservices