Welzijn Stichtse Vecht zoekt nieuwe leden Raad van Toezicht

Welzijn Stichtse Vecht zoekt twee nieuwe leden voor de Raad van Toezicht omdat er twee leden na vele jaren van trouwe dienst het stokje willen overgeven. De stichting is een deskundige partij in het sociale domein en betrokken bij veel welzijnsprojecten.

Een paar voorbeelden zijn Vrijwilligerscentrale, Steunpunt Mantelzorg, Advies- en ondersteuningsdiensten, ontmoetingsactiviteiten, het Taalpunt en maatschappelijke begeleiding vergunninghouders.

Welzijn Stichtse Vecht heeft ca. 500 vrijwilligers en 19 beroepskrachten. ‘De leden van de Raad van Toezicht kijken mee en adviseren in grote lijnen over zaken als financiële rapportages, jaarplannen, personeelsbeleid, vrijwilligersbeleid e.d. De bedoeling is dat zij de directeur-bestuurder met raad en daad bij staan en enkele controles uitvoeren. Uiteraard is enige ervaring rond management of financiële administratie wel nodig. We zoeken liefst ook mensen die affiniteit hebben met het sociale domein.’ Aan het woord is Stef van Leeuwe, die graag zijn voorzittershamer over wil dragen. ‘Het is een interessante, leuke, afwisselende vrijwilligers-job waar je wel enige bestuurlijke kwaliteiten voor nodig hebt, maar je doet het samen met een team van 5 leden waarbij  ieder zijn of haar eigen ervaring en expertise inbrengt. Aan wie kunnen we het stokje overdragen?’.

Hebt u belangstelling of kent u iemand voor deze interessante functie?

Kijk op: https://www.welzijnstichtsevecht.nl/node/938 of neem contact op met de voorzitter Stef van Leeuwe, tel. 06 41 67 50 06. Uw sollicitatie kunt u sturen naar e.hagen@welzijnsv.nl .

Terug naar nieuwsoverzicht

Design & Bouw: Smyler Web